Showteam Alegría

Showteam Alegría

Alegría was een showteam met Spaanse en Portugese paarden. Met elkaar deelden we een passie en een droom.

Wij hebben genoten van al die jaren passie, vriendschap.

 

Lastig, moeilijk maar de koek was op. Niet met aanvragen, zeker niet. Maar wel met de leden. We hadden te weinig paarden over en nieuwe leden aantrekken was lastig ! We hebben het met heel veel plezier en passie gedaan wel 12 JAAR LANG. We hebben veel meegemaakt met elkaar en zeker met de leden (vriendinnen) die er al bij waren vanaf het begin. We hebben geweldige shows gegeven, getraind, avonden gebrainstormd hoe we de volgende show wilden gaan doen… Oprichtster Natalie die alles zo mooi heeft bedacht en vorm gegeven.. Uren, dagen, maanden, jaren, plezier en lol met elkaar en vooral met de prachtige mooie Spaanse paarden de PRE’s !!

Niet alleen wij waren close met elkaar, maar zeker ook de paarden. Elke maand trainen schept een band en als we dan op een show kwamen.. Als in een vreemde omgeving de paarden elkaar zagen, dan het was goed. Ook zij hadden een sterke band. Zo was Nirvano van Cindy de opperhengst toen Sam van Melinda wat ouder werd. Ze wisten hun plek en trokken sterk naar elkaar. “Oh zij zijn er ook!” Na wat gehinnik vanuit de trailer buiten.. “Dan komt het goed!”.

Het was geweldig en ook best bijzonder dat we het zo lang uit hebben gehouden met elkaar. Hahah, want hey… Zet even wat paarden meisjes bij elkaar zeg.

Wij willen iedereen BEDANKEN die ons heeft gesteund, geholpen, mee heeft gewerkt aan ons succes. Van trainers, grooms tot rijdende leden, flamenca’s, grafisch ontwerpers, notaris, vrijwilligers en aanmoedigers… BEDANKT!!!

 

Alegría!!

Ter promotie van het Pure Spaans Ras!!
de PRE, onze grote liefde

Nog wat foto's