Valuta:

Patagonia Nieuwe Waffle Henley Cardigan - Geroosterd Wit - Verkoop

€133.70  €66.40
Korting: 50%

  • Model: NL.1715

Maak keuze:


Klassieke henley styling met een zachte en stretchige wafelbreedte gemaakt van 56% biologisch katoen / 41% Tencel® lyocell / 3% spandex. Fair Trade Certified ™ naaien.

Als de zomer je ontevreden maakt door haar plotselinge vertrek, laat deze upscale thermal long John jouw gids zijn. De lichtgewicht henley is gemaakt van een zachte, warme en elastische mix van 56% biologisch katoen / 41% Tencel ® lyocell / 3% spandex, die moeiteloos uitlijt. Tunieklengte, het shirt heeft raglan-mouwen met lange lengtes met verlengde ribbanden en een diepe knoop met 5 kat-oog metalen knopen. Rechte zoom. Valt onder de heupen.

1% voor de planeet Sedert 1985 heeft Patagonia 1% van de verkopen aan het behoud en herstel van de natuurlijke omgeving beloofd. 1% voor de planeet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak beschouwen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Zij begrijpen dat de winst en het verlies rechtstreeks verband houden met haar gezondheid en zich bezighouden met de sociale en milieueffecten van de industrie.
Artikelnummer: 435842
Materiaalspecificatie: 60% Katoen 40% Acryl

FeaturesSlim Fit
Zacht en stretchy 56% biologisch katoen / 41% Tencel® lyocell / 3% spandex wafelbreedte
Klassieke henley styling met een diepe spleet en 5 kat-eye metaal knopen
Raglan-stijl mouwen met een lange ribboord
Rechte zoom
Onder de heupen
Fair Trade Certified ™ naaien
Stof: Body: 7.2-oz 56% organisch katoen / 41% Tencel® lyocell / 3% spandex stretch wafelbrei. Rib: 8,8-oz 1x1 rib 57% organisch katoen / 41% Tencel lyocell / 2% spandex. Fair Trade Certified ™ naaien
Gewicht: 266 g (9.4 oz)
Gemaakt in Sri Lanka.