Valuta:

Patagonia Korting R1 Lite Yulex Vest - Zwart - Online Verkopen

€192.33  €96.16
Korting: 50%

  • Model: NL.1421

Maak keuze:M's R1® Lite Yulex ™ Vest van Patagonië

Een hoogwaardig, neopreenvrij wetsuitvest gemaakt van 85% Yulex® natuurrubber / 15% synthetisch rubber met polymeergehalte, met 100% gerecycled polyester voering van het natuurlijke rubber is afgeleid uit bronnen die Forest Stewardship Council® zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Voorgestelde watertemperaturen: 65-75 ° F / 18-23 ° C.Materiaal1,5 mm 85% Yulex® natuurrubber / 15% synthetisch rubber op polymeergehalte, gevoerd met 100% gerecycled polyester jersey exterieur gezichtstof: 88 % recycled polyester / 12% spandex

1% voor de planeet Sedert 1985 heeft Patagonia 1% van de verkopen voor de behoud en herstel van de natuurlijke omgeving beloofd. 1% voor de planeet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak beschouwen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Zij begrijpen dat de winst en het verlies rechtstreeks verband houden met haar gezondheid en zich bezighouden met de sociale en milieueffecten van de industrie.
Artikelnummer: 451611
Materiaalspecificatie: 85% Yulex® natuurrubber , 15% synthetisch rubber
Binnenmateriaal: 100% gerecycled polyester
Materiaal eigenschappen: Stretch
Mouwlengte: Mouwloos
Wetsuit Zip: Geen zip
Wetsuits Dikte Body: 1 , 5mm

Features Een hoogwaardig, neopreenvrij wetsuitvest gemaakt van 85% Yulex® natuurlijk rubber / 15% synthetisch rubber op polymeergehalte, met 100% gerecycled polyester voering van het natuurlijke rubber is afgeleid van bronnen die zijn Forest Stewardship Council® gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Voorgestelde watertemperaturen: 65-75 ° F / 18-23 ° C.
Gemaakt met 85% Yulex® natuurrubber / 15% synthetisch rubber (polymeergehalte) dat voldoet aan de strengere normen van Patagonia voor prestatie, duurzaamheid , warmte en duurzaamheid De natuurlijke rubber is afgeleid van bronnen die Forest Stewardship Council® zijn gecertificeerd door het Rainforest Alliance. Het synthetische rubber is chloorvrij.
Hoge rek 100% gerecycled polyester jersey voering zorgt voor een betere flexibiliteit en droogtijd buitenkant stof gemaakt met 88% gerecycled polyester / 12% spandex is duurzaam, rekbaar en waterbestendig
Naadjes zijn genaaid met een flatlock-constructie voor comfort en duurzaamheid
Trek-ontwerp voor maximale flexibiliteit
Gegromiseerde taille Pakking met verstelbare taille en koordslot
Product Gewicht in gram: 272,16