Valuta:

Patagonia Goedkoop Zwarte Gat Kubus M Zak - Bandana Blauw - Verkoop

€76.87  €38.43
Korting: 50%

  • Model: NL.0186

Clamshell-ontwerp met ritsen met mesh-verdelers organiseert koplampen en gereedschap in je pak of kleding in je duffel.Als al onze losse uiteinden in een Black Hole® Cube passen, zou het leven zo veel makkelijker zijn. Deze superburly gear kubus heeft een eenvoudig ontwerp dat een grote rol speelt bij het organiseren en corralling van uw toestel, zodat u kunt vinden wat u nodig heeft in een gevulde duffel tas, geladen rugzak of de slordige taxi van uw truck. Met een eenvoudig zip-openingsontwerp, een exterieur madeliefjesketen waarmee u het aan de buitenkant van zakken kunt wisselen en een grote handschoenvriendelijke greephendel. Gemaakt van 13-oz 450-denier polyester ripstop (50% oplossing geverfd) met een TPU-filmlaminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking.

1% voor de planeet Sinds 1985 heeft Patagonië beloofde 1% van de verkoop aan het behoud en herstel van de natuurlijke omgeving. 1% voor de planeet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak beschouwen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Zij begrijpen dat de winst en het verlies rechtstreeks verband houden met haar gezondheid en zich bezighouden met de sociale en milieueffecten van de industrie.
Artikelnummer: 435798
Materiaalspecificatie: 100% Polyester
Volume (l): 2liter

FeaturesBurly polyester ripstop met zeer weerbestendig TPU laminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking
Hoofdvak is gelijk verdeeld met ritsen met rits madeliefjes ketting voor het aanpakken of verpakt in duffelzakken
Grote grijphandvat
Stof: 13-oz 450-denier 100% polyester ripstop (50% oplossing geverfd) met een TPU-filmlaminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking. Stof is bluesign ™ goedgekeurd
Gewicht: 198 g (7 oz)