Valuta:

Patagonia Goedkoop Zwarte Gat Kubus L Tas - Navy Blue - Te Koop

€97.01  €48.95
Korting: 50%

  • Model: NL.0183


Een mini versnellingsbakje klaar om essentieel te organiseren, ongeacht waar je naar toe bent.

Als het leven je een gemengde tas draagt, houd je het in de Black Hole® Cube. Deze superburly gear kubus heeft een eenvoudig ontwerp dat een grote rol speelt bij het organiseren en corralling van uw toestel, zodat u kunt vinden wat u nodig heeft in een gevulde duffel tas, geladen rugzak of de slordige taxi van uw truck. Met een eenvoudig zip-openingsontwerp, een exterieur madeliefjesketen waarmee u het aan de buitenkant van zakken kunt wisselen en een grote handschoenvriendelijke greephendel. Gemaakt van 13-oz 450-denier polyester ripstop (50% oplossing geverfd) met een TPU-filmlaminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking.

1% voor de planeet Sinds 1985 heeft Patagonië beloofde 1% van de verkoop aan het behoud en herstel van de natuurlijke omgeving. 1% voor de planeet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak beschouwen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Zij begrijpen dat de winst en het verlies rechtstreeks verband houden met de gezondheid, en zich bezighouden met de sociale en milieueffecten van de industrie.
Artikelnummer: 435795
Materiaalspecificatie: 100% Polyester
Eco: duurzaam
Kenmerken
Burly polyester ripstop met zeer weersbestendig TPU laminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking
Hoofdvak is gelijk verdeeld met ritsen met ritsen
Uitstekende madeliefjesketen voor het inpakken of verpakt in duffelzakken
Grote grijphandvat
Stof: 13-oz 450-denier 100% polyester ripstop (50% oplossing geverfd) met een TPU-film laminaat en een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking. Fabric is bluesign ™ goedgekeurd
Gewicht: 246 g (8,7 oz)
Gemaakt in Vietnam.