Valuta:

Patagonia Goedkoop Nano Puff Hooded Jacket - Smolder Blauw - Online

€442.44  €221.22
Korting: 50%

  • Model: NL.0812

Maak keuze:


De M's Nano Puff® Hoody

Normale plicht voor de Nano Puff® Hoody van Patagonia omvat eindeloze belays als de spindrift in de golven wassen, haastte op grapevulde grovel fests en trekt de touwen onder glimmende sterren. Het komt uit als een slanke microbelay parka en verdubbelt als een geïsoleerde jas op snelle alpine strepen. Een eenvoudige, elastische kapopening voegt thermostaat-achtige warmte toe, en de low-bulk, hydrofobe, zeer comprimerbare 60 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco® met 55% recycleerde inhoud na consumptie en nog steeds de meest thermische efficiënte synthetische isolatie beschikbaar? raps warmte met opmerkelijke efficiëntie, zelfs wanneer het nat is. De 100% recycleerde polyester ripstop schil met een DWR (duurzame waterafstotende) afwerking glijdt moeiteloos in uw lakensysteem, en een zachte binnenkant van de binnenste stormklep en ritssluiting zorgen voor een kin comfort losbreken, de kleine dingen helpen). De hoody gaat uit in een interne, rits met een kist met een karabijn-clip-in lus. Het heeft ook twee ritsen met ritsen, elastische manchetten en een tweevoudige trekkoord om de wind en zeehonden in de warmte af te sluiten.

1% voor de planeet Sedert 1985 heeft Patagonia 1% van de verkopen aan de behoud en herstel van de natuurlijke omgeving. 1% voor de planeet is een alliantie van bedrijven die de noodzaak beschouwen om de natuurlijke omgeving te beschermen. Zij begrijpen dat winst en verlies rechtstreeks verband houden met haar gezondheid en zorgen hebben voor de sociale en milieueffecten van de industrie.
Artikelnummer: 397816
Fit: Regular fit
Snowwear Kenmerken: Helm Compatible Hood
PrimaLoft®

Materiaal Specificatie: 100% Polyester
Isolatie: 60-g PrimaLoft® Gold Insulation
Materiaal Kenmerken: Waterafstotend < br /> Eco: duurzaam

De meest thermische efficiënte synthetische isolatie die nu beschikbaar is met 55% recycled content na consumptie, 60 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco is waterafstotend, zeer comprimeerbaar en handhaaft 98% warmte, zelfs wanneer het nat is.
Brick quilting patroon met horizontale quiltlijnen op zijpanelen stabiliseert isolatie en maakt gebruik van duurzame draad voor slijtvastheid
Center-front rits heeft wicking binnenklap en rits garage op de kin voor comfort naast het comfort
Twee ritsen met ritsen met een handdouger zijn schoon met zi pper garages, met rits inwendige borstzak verdubbelt als een vuilzak met een versterkte carabiner clip-in lus
Onder-de-helm kap constructie is licht en eenvoudig
Trekkoord instelbare druppel hem afdichtingen in warmte
Shell en voering: 1.4-oz 22-denier 100% gerecycled polyester met een DWR (duurzaam waterafstotend) afwerking
Isolatie: 60 g PrimaLoft ® Gold Insulation Eco 100% polyester (55% recycled content achter de consument )
Stof is bluesign® goedgekeurd
Gewicht: 363 g (12,8 oz)